Proiecte

Capitan Cutui - Negru Voda, Pitesti

Număr locuințe
64
Număr etaje
6
Locație
Pitesti
An construcție
2019
Disponibilitate
98.44%

Ansamblul va cuprinde 2 cladiri de locuinte (D+P+6E) si un parcaj supraetajat (S+D+P).
si se va ridica pe amplasamentul din Str. Capitan Ion Cutui nr. 13, Pitesti, Arges avand o suprafata totala de 5.543 m².

In faza intai se va dezvolta un corp de cladire cu functiunea rezidentiala cu un teren alocat cu suprafata desfasurata de 4674.3 m². In faza a doua,  se va dezvolta a II-a  cladire cu functiuni rezidentiale cu o suprafata desfasurata de 5821.2 m².

Maia Mamaia - Nord, Mamaia

Număr locuințe
53
Număr etaje
5
Locație
Mamaia
An construcție
2019
Disponibilitate
86.79%

Locatia si configuratia aleasa de noi vine cu avantajul ca noile apartamente pot fi folosite atat ca locuinte permanente cat si ca locuinte de vacanta. Maia maMaia cuprinde 53 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, a caror suprafata construita variaza intre 37.48 m² si 113 m².

Apartamentele dispun de balcoane generoase cu parapeti din sticla securizata clara. Designul apartamentelor a fost gandit astfel incat sa maximizeze suprafetele utile si utilitatea acestora. Sunt prevazute locuri de parcare la nivelul solului iar plaja se afla la o distanta de numai 50 m.

Ansamblul rezidential Maia maMaia este pozitionat pe Strada Hanului, Navodari, Constanta, zona Mamaia Nord.

Coordonate GPS: 44⁰17'18.401"N 28⁰37'20.273"E

Acordam atentie fiecarui detaliu pentru ca in vacanta ta sa te bucuri de cel mai inalt standard de calitate.

Avem permanent grija de confortul, siguranta si optimizarea spatiului in care vei locui.

Alegem cu atentie locatia fiecarui ansamblu rezidential, in zone ideale pentru confortul viitorilor proprietari.

Maia Victoriei - Ultracentral, Pitesti

Număr locuințe
29
Număr etaje
6
Locație
Pitesti
An construcție
2019
Disponibilitate
75.86%

Maia Victoriei este un concept unic in Pitesti, situat ultracentral, pe strada Victoriei. Accesul in zona se realizeaza foarte usor si rapid atat cu mijloace de transport in comun, cat si cu masina.
Proiectul ofera diverse tipuri de apartamente cu 1, 2, 3, 4 sau 5  camere precum si apartamente tip penthouse si duplex. Exista un numarul maxim de 5 apartamente pe nivel, fiecare scara fiind dotata cu lift rapid Schindler.
Ansamblul rezidential dispune de un numar suficient de locuri de parcare si boxe, pentru locatari, vizitatori precum si de spatii comerciale, eliminand grijile specifice marilor orase. Maia Victoriei isi doreste sa simplifice stilul de viata alert al secolului 21.

Maia Dorobantilor - Craiovei, Pitesti

Număr locuințe
9
Număr etaje
2
Locație
Pitesti
An construcție
2019
Disponibilitate
77.78%

Avand deja o experienta vasta in constructia si dezvoltarea de ansambluri imobiliare, am dat startul unui nou proiect in zona Craiovei, Maia Dorobantilor - stil modern, un imobil pe care am reusit sa-l integram intr-o zona linistita si centrala in acelasi timp.

Maia Dorobantilor va oferi viitorilor rezidenti acces la majoritatea punctelor de interes pentru viata de familie (mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, universitati, piata, gara, banci, farmacii, etc.).

Imobilul are un regim de inaltime de P+2  si cuprinde 9 apartamente cu 2 camere. Cele 40 de apartamente au suprafete utile cuprinse intre 45 si 64 m² si ofera spatii de locuit generoase si deschise.

Sunt disponibile 10 locuri de parcare la nivelul solului. Imobilul va fi racordat la toate utilitatile iar contorizarea se va face individual.

Apartamentele vin cu bucatarii inchise iar cea mai mare parte a bailor au fereastra, pentru o aerisire adecvata.

Ansamblul rezidential Maia Dorobantilor este in constructie si va fi predat in anul 2019.

Ne propunem sa devenim lideri ai pietei imobiliare, oferind clientilor nostri proiecte dezvoltate la cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si profesionalism.

Gavana Residence - Gavana, Pitesti

Număr locuințe
28
Număr etaje
6
Locație
Pitesti
An construcție
2018
Disponibilitate
35.71%

Spatiile propuse sunt constructii solide, cu o estetica rafinata si moderna, finisaje de cea mai buna calitate, cu un grad de confort ridicat avand totodata avantajul celor mai bune preturi din Pitesti.
Dezvoltatorul Gavana Residence aduce pe piata un mix de 1, 2 si 3 camere, a caror suprafata construita variaza intre 41.32 mp si 167.17 mp. Apartamentele dispun atat de balcoane cat si de terase.
Sunt prevazute 16 garaje la demisol si locuri de parcare exterioare.
Imobilul dispune de facilitatile necesare dezvoltarii unei vieti implinite, zona beneficiind de acces la transportul in comun (statia autobuzului se afla la cativa metri, in timp ce hypermarketul Auchan Gavana se afla la doar 5 minute distanta) dar si un acces facil catre autostrada A1 si zona industriala de nord a orasului.

Maia Sisesti - Baneasa - Sisesti, Bucuresti

Număr locuințe
49
Număr etaje
5
Locație
Bucuresti
An construcție
2018
Disponibilitate
16.33%

Maia Residence Sisesti aduce pe piata un mix de 1, 2, 3 si 4 camere, a caror suprafata construita variaza intre 57 mp si 193 mp. 
Apartamentele dispun atat de balcoane cat si de terase. Designul apartamentelor are la baza un concept modular de separare a spatiilor functionale, cum ar fi bucataria, crearea de spatii fluide, armonioase, camerele fiind conectate prin holuri ample si maximizarea luminozitatii prin suprafete vitrate generoase si atent pozitionate.

Sunt prevazute 47 de locuri de parcare subterane si 17 locuri de parcare la nivelul solului.
Imobilul dispune de facilitatile necesare dezvoltarii unei vieti implinite, zona beneficiind de acces la transportul in comun (statia autobuzului 205 se afla la cativa metri, in timp ce statia de metrou Straulesti este la o distanta de aproximativ 150 m) dar si un acces facil catre DN1 si Centura Bucurestiului.

Localizari puncte de interes Maia Sisesti:

  • Statia de metrou Straulesti
  • Scoala Aletheea
  • Supermarket Mega Image
  • Hotel Phoenicia Comfort
  • Gradinita Rocket Kids
  • Baza Sportiva Pro Rapid
  • Baneasa Mall

Maia Craiovei - Craiovei, Pitesti

Număr locuințe
1
Număr etaje
5
Locație
Pitesti
An construcție
2018
Disponibilitate
Vandut

Proiectul de apartamente MAIA CRAIOVEI este cel mai nou ansamblu rezidential din Pitesti, avand una dintre pozitionarile cele mai avantajoase: Calea Craiovei. Imobilul cu termen de finalizare in anul 2018, este proiectat cu un regim de inaltime 2D+P+5E si dispune de un total de 40 de apartamente din care 39 sunt deja vandute.

Maia Zorilor - Zorilor, Cluj-Napoca

Număr locuințe
0
Număr etaje
3
Locație
Cluj-Napoca
An construcție
2017
Disponibilitate
Vandut

Primul bloc din ansamblul MAIA Zorilor, D+P+2E+3R a fost predat in 2017, iar cele 34 de apartamente cu parcari, gradini la parter si terase la ultimul etaj, au fost vandute in timp record. In imediata vecinatate a blocului de locuinte se afla Scoala Waldorf iar accesul spre mijloacele de transport in comun se afla la cca. 50m.

Maia Banat - Banat, Pitesti

Număr locuințe
3
Număr etaje
4
Locație
Pitesti
An construcție
2016
Disponibilitate
100.00%

Maia Crinului - Ceair, Pitesti

Număr locuințe
0
Număr etaje
5
Locație
Pitesti
An construcție
2014
Disponibilitate
Vandut

Proiectul a fost finalizat de MAIA in 2014. Regimul de inaltime al imobilului este de D+P+4E+5R, suprafata cladirii fiind de 4100 mp. Parterul este destinat activitatilor comerciale, cele 34 de apartamente aflandu-se la etajele superioare. Si acest proiect a fost vandut in proportie de 100%.

Maia Teiuleanu - Central, Pitesti

Număr locuințe
0
Număr etaje
9
Locație
Pitesti
An construcție
2012
Disponibilitate
Vandut

Acest imobil este situat ultracentral, avand destinatie comerciala si rezidentiala. Constructia D+P+8E+9R a fost finalizata in anul 2012 si gazduieste la etajele superioare 11 apartamente cu o suprafata de 980 mp si birouri in suprafata de 900 mp. Proiectul este vandut in totalitate.

Maia General Cristescu - Central, Pitesti

Număr locuințe
0
Număr etaje
7
Locație
Pitesti
An construcție
2011
Disponibilitate
Vandut

Imobilul, situat in centrul orasului Pitesti a fost construit in anul 2011. Parterul a fost gandit si proiectat in totalitate pentru activitati comerciale, apartamentele fiind situate la etajele superioare. Acestea, in numar de 26, insumeaza o suprafata de 3510 mp, regimul de inaltime al imobilului fiind S+P+6E+7R. Proiectul este vandut in totalitate.